Verenica Miloša Bikovića podelila IDILIČNE SLIKE iz LUKSUZNOG DOMA na Dorćolu, gde uživa sa glumcem i BEBOM čije je IME konačno otkriveno

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 17:46

Verenica Miloša Bikovića podelila IDILIČNE SLIKE iz LUKSUZNOG DOMA na Dorćolu, gde uživa sa glumcem i BEBOM čije je IME konačno otkriveno

Verenica Miloša Bikovića, Ivana Malić, nedavno je postala majka, unoseći radost u njihov zajednički život i oduševljavajući njihove obožavaoce. Otkako su postali roditelji prelepog sina, njihova srećna porodica uživa u idiličnim trenucima u svom luksuznom domu na Dorćolu, deleći nezaboravne trenutke, a nedavno podeljen prizor snežnog pejzaža s prozora doma dodatno je ulepšao atmosferu i radost roditeljstva

Verenica popularnog srpskog glumca Miloša Bikovića, talentovana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivana Malić, nedavno je stupila u ulogu majke, unoseći radost i sreću u njihov zajednički život. Ova srećna vest obradovala je ne samo par, već i njihove obožavaoce koji su sa nestrpljenjem pratili njihovu romantičnu priču.

Otkako je lepa Ivana donela na svet sina, prelepe vesti unele su neopisivu radost u porodice Biković i Malić.

Njihov luksuzni dom na Dorćolu sada je mesto gde se odvijaju nezaboravni porodični trenuci. Ivana je nedavno podelila idiličan prizor s prozora njihovog doma - nežan snežni pokrivač koji je prekrio Kalemegdan, pružajući bajkovit pejzaž u kojem se svetla grada presijavaju na belini snega.

Dok se Kalemegdan pokazuje u svojoj zimskoj lepoti, porodica Biković-Malić uživa u tišini, toplini doma i blistavoj radosti roditeljstva.

Prema široko rasprostranjenom nagađanju,ime sin Ivane Malić i Miloša Bikovića, je Vasilije. Ovo tradicionalno srpsko ime ima duboko ukorenjeno značenje i nosi sa sobom bogatu istorijsku i kulturnu pozadinu.

U srpskom kontekstu, ime Vasilije ima poseban značaj, često se povezujući sa Svetim Vasilijem Ostroškim, cenjenim svecem u pravoslavnoj tradiciji. Ovo ime nosi duh tradicije i verovanja, pridodavši mu dodatnu svečanost i značenje u očima roditelja i zajednice.

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Međutim, kako se ime Vasilije takođe povezuje s grčkim poreklom, potiče od reči "basileios" sa značenjem "carsko, kraljevsko, plemićko, vladarsko".

Srbija Danas/Telegraf/prenela M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) PRVA SLIKA SINA MILOŠA BIKOVIĆA Ivana podelila emotivan trenutak iz porodičnog doma sa sinom Vasilijem

Izvor: Blic, 21.Jan.2024, 15:10

Glumac Miloš Biković i njegova partnerka Ivana Malić dobili su sina, a sad je lepa advokatica podelila prvu fotografiju njihovog naslednika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.