Venčanica zbog koje gore mreže: Ni pristojno ni elegantno VIDEO

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 15:48

Venčanica zbog koje "gore" mreže: "Ni pristojno ni elegantno" VIDEO

Modni trendovi se stalno menjaju, te tako i venčanice prelaze tradicionalne okvire, a ova je naišla na veliku pažnju.

Salon venčanica iz Prištine objavio je video-snimak sa mladom koja nosi jedan od njihovih modela venčanica, ali mnoge je naljutio, pa su usledile burne reakcije.

U pitanju je raskošna i duga venčanica ukrašena šljokicama, a manekenka u ulozi mlade je uz ovu kreaciju nosila i tijaru i veo.

Međutim, u prvom planu su bile njene grudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i, kako smatraju korisnici društvenih mreža, prizor nije lep već vulgaran.

"Osećaj se kao kraljica dok ideš prema oltaru u našoj venčanici", glasi opis objave koja je za nekoliko dana prikupila mnoštvo pregleda i komentara.

"Dekolte je užasan. Haljina je lepa, ali je upropaštena izrezom", "Kraljevstvo je povezano sa skromnošću. Ova golotinja nema nikakve veze s bilo čim kraljevskim", "Ne izgleda pristojno niti elegantno, a pre svega nije praktičan. Ne može se plesati u ovome", glase neki od komentara.

Šta vi mislite o ovoj venčanici? Ili možda sličnoj...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.