Veliki povratak karirane košulje

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2011, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki povratak karirane košulje

Ne znamo da li vas asociraju na američke farmere ili Kurta Kobejna, ali karirane košulje su opet u modi. Slatke karirane košulje s kojima se stvarno možete poigrati nude vam da odaberete svoj stil. Odlučite šta danas želite da budete i poigrajte se odevnim predmetima koji se kriju u vašem ormaru.

Karirane košulje su svoj veliki povratak doživele prošle sezone, posebno ako govorimo o povratku u kolekcijama modnih brendova. Međutim i ove sezone su neizbežne i poželjne. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << One i dalje ostaju simbol grandž generacije koja se odupirala modnim trendovima i koja je živela za Nirvanu. Danas ih prihvataju sve šminkerke koje su u moru načina kako da nose karirane košulje pronašle svoj omiljeni.

Karirane košulje u neku ruku su odraz bunta. Upravo ih je zato dopušteno nositi u pomalo čudnim varijantama kao na primer nekoliko brojeva veće. Ako vam se sviđa da one jednostavno padaju s vaših ramena i ne ocrtavaju linije vašeg tela, slobodno ih pozajmite od dečka, brata ili oca.

Ispod možete da obučete običnu jednobojnu majicu, a ako ste hrabrije u eksperimentisanju, probajte sa slatkim i popularnim majcama s printevima likova iz crtaća. Možda vam ovo deluje kao cirkus i šarenilo, ali uz pomno odabran ostatak outfita možete da delujete jako, jako moderno i slatko. Upravo na taj način nose ih hipsteri.

Nešto nežniju varijantu moguće je dobiti uz košulju sitnih kockica i kratku džins suknju uz dokolenice. Cipele odaberite prema želji. Ova će varijanta dobro izgledati i na visoke čizme ili pak na gojzerice, a možete probati i s oxfordicama. Ovo će vas pretvoriti u slatku štreberku ili pak u romantičnu devojku iz komšiluka. Želite li pak da iskažete naklonost Kurtu Kobejnu, na majcu dugih rukava navucite kariranu košulju, obucite pocepane i isprane farmerke, a na nogama neka budu nezaboravne čizme s potpisom Dr. Martensa ili pak Converse patike.

Karirane košulje i ostali trendovi koji se vraćaju iz devedesith bude u nama buntovne devojke. Odaberite ono što vam pristaje, a kombinaciju upotpunite teškim nakitom ili smokey eyesom.

Karirane košulje su savršen odevni predmet za sve koji vole mixing kombinacije i ne boje se kritika. Doduše, vole ih i oni koje se oblače slojevito, no oni igraju na neku malo sigurniju varijantu. Koji god vaš izbor bio, isprobajte neku ludu kombinaciju i proverite kako se osećate. Možda upravo uz karirane košulje otkrijete neku novu sebe. Slojevite kombinacije idealne su za ove jesenje dane i nagle promene temperatura, a uz njih ste naprosto sigurni da niko neće izgledati poput vas, piše Zanosna.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.