Veliki povratak Kombinezona

Izvor: S media, 28.Maj.2009, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki povratak Kombinezona

Ne morate više da kombinujete odeću, ne treba da smišljate i tražite po nekoliko slojeva- s kombinezonima imate sve u jednom. Svojevrsna su zamena za haljinu, nosivi po danu, idealni za večernje izlaske.

Na ulicama grada sa prvim toplim zracima sunca prošetali su ultra moderni kombinezoni. Većina svetskih dizajnera je u svojim kolekcijama za proleće/leto 2009 pokazala po bar jedan kombinezon. A zašto su kombinezoni toliko popularni i zašto da se odlučimo za njih? >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Odgovor je jednostavan, ako obučete kombinezon- ne morate razbijati glavu s kombinovanjem odeće i tražiti nekoliko slojeva za obući. Najjednostavniji su izbor, jer sve što vam uz njih treba su dobre cipele i torba i izgledaćete savršeno!

U trendu su kombinezoni svih dužina i svih širina, izaberite ih prema želji i prema vašoj figuri. Jedno je sigurno, pravila nema. Ovog proleća i leta vaš kombinezon može biti od teksasa ili svile, jednobojan ili išaran uzorcima, klasičan ili avangardnog kroja. Ne brinite se ni za boje, dopuštene su sve! Nosite svoj kombinezon opušten, neka leprša oko vas, ili ga stegnite kaišom u struku ako želite da naglasite svoju liniju.

Izvor: S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.