Velika tuga u domu KARDAŠIJANOVIH: Preminula je neočekivano... - Zvezda porodice oprostila se POTRESNOM porukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 16:53

Velika tuga u domu KARDAŠIJANOVIH: "Preminula je neočekivano..." - Zvezda porodice oprostila se POTRESNOM porukom

Njene reči lede krv u žilama.
Najpoznatija majka i menadžerla na svetu Kris Džener, na svom Instagramu podelila je veoma tužne vesti. Ona je obavestila javnost da je u ponedeljak uveče iznenada preminula njena rođena sestra Karen.
Karen je bila jedina sestra Dženerove, a prema pisanju stranih medija, porodica Kardašijan - Džener se trenutno bori sa ovim vestima i teško prihvata novonastalu situaciju.
Takođe se navodi,  da joj se naglo slošilo, te da je hitna veoma brzo reagovala, ali kada su stigli jedino su mogli da konstatuju smrt.
- Sa najtežim bolom u srcu i najdubljom tugom želim da podelim da je moja sestra Karen preminula juče neočekivano. Boli me srce...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.