Večernji kombinezon umesto haljine

Izvor: B92, 09.Jan.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večernji kombinezon umesto haljine

Kombinezon je odavno prestao da bude radnička odeća ili odevni komad koji se nosi samo za vreme letnjeg raspusta.

Ovaj odevni komad je tokom godina usavršen, i on se pojavljuje u couture kolekcijama modnih kuća, na prijemima i crvenom tepihu. Ponekad ovaj deo odeće izgleda mnogo impresivnije od seksi tradicionalne svečane haljine.

Kombinezon vizuelno "produžava" siluetu, izdužuje noge i struk čini užim. Kombinezon može zaista da pokaže vašu figuru u punom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sjaju. On pruža odličnu priliku da istaknete lepotu svojih ramena, pokažete divna leđa i svoju zadnjicu. Uski kombinezoni sa visokim strukom su pravi izbor za vas ukoliko želite da naglasite svoje atribute, a ako nemate čime da se pohvalite, odaberite onaj sa širim nogavicama, on će sakriti sve nedostatke, izgledaćete vitko i spremno za ples.

Za doček Nove godine, možete se odlučiti za kombinezon sa korsetom. U svakom slučaju, večernji model treba da bude hrabar i da privlači pažnju: polu-transparentan ili izrađen od gustog somota, ukrašen vezom i šljokicama…

Pokupili smo desetak svečanih kombinezona koji su dobra alternativa večernjim haljinama. U njima ćete plesati do jutra - garantovano!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.