Večeras U PONOĆ uradite ovo - Običaji koji donose SREĆU i ostvarenje želja, posvetite se ovome na kratko

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2023, 15:02

Večeras U PONOĆ uradite ovo - Običaji koji donose SREĆU i ostvarenje želja, posvetite se ovome na kratko

Širite ljubav i sreću. Oprostite onima koji su vas povredili, zahvalite se na lekcijama koje ste naučili i krenite dalje. Kako se veruje da nova godina treba da počne mirom i blagostanjem, jer će takva biti cela godina, zato nije dobro posvađati se s nekim uoči praznika. To priziva nesreću.

Postoji verovanje da onako kako budete dočekali Novu godinu, tako ćete godinu i provesti. Zato se valja potruditi- obucite elegantnu odeću, postavite svečani sto i servirajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lepo ukrašena i s ljubavlju napravljena jela. Budite raspoloženi, smireni, velikodušni, milostivi.

Mnogi narodi veruju da će proslava uz puno graje, smeha i pesme uplašiti zle duhove. Zbog toga su dočeci Nove godine uvek veseli i bučni. U pojedinim kulturama postoji običaj da se na jelku okače slatkiši, bombone i voće kako bi se smirili uznemireni duhovi, a negde se ostavi jedan novogdišnji kolačić koji će čuvati kuću tokom cele godine.

 Novogodišnji rituali za prvilačenje novca

Srbija Danas/J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.