Već ima dete iz prvog braka: Naša lepa sportistkinja potvrdila da je trudna

Izvor: B92, 01.Apr.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već ima dete iz prvog braka: Naša lepa sportistkinja potvrdila da je trudna

Bivša košarkašica i model Nataša Vukoje otkrila je da je u četvrtom mesecu trudnoće.

Nataša je na društvenim mrežama objavila da čeka svoje drugo dete, tj. prvo sa suprugom Horheom Mendezom.

„Dobro jutro dragi moji. Pre nego sto se svi razbežimo za svojim sportskim aktivnostima, želim sa vama da podelim jednu novost. Naša porodica očekuje novog člana“, napisala je Nataša kraj fotografije sa suprugom.

„Kako drugačije nego ponosno i srećno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se osećam kad sa čovekom svog života čekam bebu, odnosno kad će ljubav čoveka i žene koji su se zavoleli na prvi pogled dobiti najlepšu moguću krunu ljubavi. Čini mi se čak da je Horhe uzbuđeniji od mene. Sad sam u četvrtom mesecu trudnoće pa je dosta bolja situacija nego u prva tri meseca kad mi je bilo mnogo teško. Imala sam velike mučnine, jedva sam ustajala iz kreveta. Međutim, sve to pada u vodu pred osećanjem da će naša porodica uskoro dobiti još jednog člana. Termin porođaja je 28. avgusta“, otkrila je ona.

Nataša iz prvog braka sa političarem Aleksandrom Jugovićem ima ćerku Đurđu, a Horhe sa prvom ženom ima dvojicu sinova.

„Jesmo nestrpljivi da saznamo da li ćemo dobiti dečaka ili devojčicu, ali to nam nije mnogo bitno budući da u porodici imamo već oba pola. Muž ima dva dečaka iz prvog braka, a ja moju Đurđu“, iskrena je Nataša.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.