Vatrena riđokosa izgleda bolje nego ikad! Debra Mesing smršala 10 kilograma, pa zablistala na premijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 22:57

Vatrena riđokosa izgleda bolje nego ikad! Debra Mesing smršala 10 kilograma, pa zablistala na premijeri

Posle dužeg vremena, sinoć su fanovi mogli da vide simpatičnu Debru Mesing koju smo zavoleli u kultnoj seriji "Vil i Grejs".

Američka glumica Debra Mesing pojavila se sinoć na premijeri dokumentarnog filmaPretty Baby: Brooke Shields u Nju Jorku.

Debra je oduševila sve prisutne u crnoj haljini na šnir koju je upotpunila ogrlicom.

U domenu lepote, vatrena riđokosa se opredelila za klasičan i proveren recept - za nud nijanse šminke i tako istakla svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prirodnu lepotu.

Debra je  najpoznatija po ulozi Grejs u seriji "Vil i Grejs", a svojevremeno je otkrila kako je rešila svoj problem sa kilažom, iako joj to nije bio prvobitni cilj.

Naime, kada je glumica osetila da joj iz dana u dana fali sve više energije za obavljanje kako porodičnih, tako i poslovih obaveza, shvatila je da treba da uradi nešto po to pitanju. Iako je imala višak kilograma, njena namera nije bila da smrša, već pre svega da povrati snagu i eliminiše iscrpljenost koja ju je doslovce "pobeđivala".

"Smršala sam 9 kilograma, ali to nije bila moja prvobitna namera. Promenila sam navike jer sam se svakodnevno osećala umorno i iscrpljeno. Kada ste samohrana majka koja radi, to podrazumeva žongliranje svaki dan", rekla je tada Debra za "Womans Health".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.