Vanja Milačić: Samopouzdanje umesto šminke

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2014, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Milačić: Samopouzdanje umesto šminke

Glumica Vanja Milačić, majka je dvoje dece i nevenčana supruga advokata Bože Prelevića. Za svoju jaču polovinu kaže da je bolji kuvar od nje.

- Mi smo prava domaćinska kuća. I Boža i ja volimo da kuvamo, ali priznajem da je on mnogo veći majstor od mene. Često pravi specijalitete za nas i brojne prijatelje, a posebno voli da sprema svadbarski kupus i pasulj. On je taj koji u našoj porodici ide u nabavku namirnica za svakodnevne obroke, kao i za zimnicu. Zajedno kuvamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << džem od malina i kajsija. Smatramo da je važno da deca jedu što manje konzervisanu hranu. Inače, dešava se da ponekad poručimo gotova jela ili odemo u restoran, ali nam je domaća kuhinja, ipak, osnovna - objašnjava 36-godišnja glumica i priznaje da od mladosti ima nevolje sa viškom kilograma, pa je zbog toga često bila na dijetama:

- Izbegavala sam obilne obroke i pridržavala se dijete prema krvnim grupama, koja mi je najviše odgovarala. Uz nju sam uspevala na najefikasniji način da održim željenu težinu.

Kada je reč o zdravlju i terapijama, Vanja kaže:

- Verujem da svi mi imamo različite metode samospoznaje i izlečenja, odnosno kontinuiranog rada na sebi. Volim terapije koje se zovu Poredak ljubavi po Bertu Helingeru i pobornik sam homeopatije već godinama. Mislim da homeopatija deluje sugestivno i preventivno na naše psihičko stanje, ali, naravno, nije dobar način da se izleče neke komplikovanije bolesti.

Glumica je ranije odlazila na džez balet, ali od kako je dobila decu, nema mnogo vremena za rekreaciju. Kako kaže, ima dovoljno trčkaranja oko petogodišnje ćerke Ksenije i četvorogodišnjeg sina Lazara, stalno je u akciji i na nogama. Ipak, kad je u mogućnosti, rado odlazi u velnes i spa centre.

Kao i svaka žena, nalazi vremena da se posveti svojoj lepoti i nezi:

- Vodim računa o sebi, ali ne preterujem. Nezi se posvećujem u meri u kojoj je to uobičajeno. Prijaju mi tretmani kao što su manikir, pedikir i masaže, ali nemam za njih uvek vremena. Odlazim jednom u dve nedelje kod kozmetičarke. Redovno negujem kosu. Krajeve vlasi često mažem maslinovim uljem i stavljam razna pakovanja na kosu, silikonske kapi i keratin, kao i bebi ulje.

Privatno glumica se uglavnom ne šminka.

- Dešavalo se da me u pozorištu za neku ulogu našminkaju, pa kada se pogledam u ogledalo ne mogu sebe da prepoznam. Često igram pod maskom, starije žene, bake bez zuba, sa sedom kosom, što je veliko uzbuđenje u ovom poslu - nikada ne izgledam isto. Ali, zato izbegavam da se šminkam van scene. Kad izlazim stavim puder, rumenilo i sjaj za usne - priča naša sagovornica.

Vanja smatra da za lepotu ne postoji tajni recept:

- Trebalo bi da svi imamo samopouzdanje, sklad sa sobom, voljeno biće, dobre prijatelje, sadržajan život i zdravlje, pre svega. Lepota je iznutra, spolja je refleksija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vanja Milačić: Samopouzdanje umesto šminke

Izvor: Dzungla.org, 19.Mar.2014

Glumica Vanja Milačić, majka je dvoje dece i nevenčana supruga advokata Bože Prelevića. Za svoju jaču polovinu kaže da je bolji kuvar od nje.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.