VULGARNO! Zadnjicu UPAKOVALA u TESNI KORSET koji OTKRIVA NAJINTIMNIJE DELOVE - Ovako nešto još niste videli

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 10:53

"VULGARNO!" Zadnjicu UPAKOVALA u TESNI KORSET koji OTKRIVA NAJINTIMNIJE DELOVE - Ovako nešto još niste videli

Svi se pitaju zašto pored talenta i lepote, privlači pažnju na ovaj način.

Pevačica Keti Peri sinoć se pojavila na jednom događaju u toaleti za koju je malo da kažemo da je ekcentrična.

Kada je gledate sa prednje strane deluje kao sasvim običan kostim iz dva dela sunji i korset crvene bolje koji prate liniju tela. Kosu je podigla u visoki rep uz mikro šiške koje joj savršeno pristaju.

Međutim, kada se okrenula nastala je pometnja.

Suknja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se baš kao i korset pozadi pertla, sa tim što je suknja napravljena tako da u potpunosti otkiva zadnjicu. Kako ona ne bi bila potpuno transparentna, pevačica je obukla crne minijaturne tange koje nekako još više ističu zadnjicu i stavljaju je u prvi plan.

"Vulgarno!", "Nema ni stila, ni srama!", "Ovo je grozno!", "Sigurno ne bih koristio stolicu koju ona koristi", "Ne razumem zašto se tako lepa i talentovana žena oblači na ovakav način, da privuče pažnju.", samo su neki od komentara.

A post shared by E! News (@enews)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.