VRTOGLAVA CIFRA! Zavirite u Rijanin luksuzni penthaus za koji je pevačica iskeširala čak 21 MILION DOLARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 11:30

VRTOGLAVA CIFRA! Zavirite u Rijanin luksuzni penthaus za koji je pevačica iskeširala čak 21 MILION DOLARA

Penthaus uključuje bazen, teretanu čak i privatnu kolekciju vina.

Pevačica Rijana je godinama u centru pažnje, a čini se da ne prestaje da se priča o njoj nakon nastupa na Super Bolu.

Pre nekog vremena, pop zvezda je izdvojila 21 milion dolara za penthaus u Los Anđelesu od skoro 9300 kvadratnih metara koji je ranije bio u vlasništvu Metjua Perija.

Pevačicin penthaus nazivaju i „vila na nebu“, a on predstavlja rezidenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa četiri spavaće sobe i osam kupatila i zauzima ceo 40. sprat zgrade.

Prošle godine je pevačica dobila sina, a sada čeka drugo dete, pa će ovaj penthaus biti taman dovoljan za celu porodicu.

Penthaus ima panoramskim pogledom na grad, planine i okean, a opisana je kao „lebdeći iznad grada kao plutajuća palata“.

Penthaus uključuju veliku dnevnu sobu sa prozorima od poda do plafona, plišanu sobu za projekcije, sobu za bilijar - i potpuno belu kuhinju sa mermernim pločama, dvostrukim ostrvima i vrhunskim uređajima. Tu su i četiri prostrane terase.

Primarni apartman ima zakrivljeni stakleni zid, prostor za sedenje sa kaminom, dupla kupatila i prostrane plakare. Sadržaji u zatvorenoj zgradi uključuju obezbeđenje koje radi non-stop, veliki bazen sa kabinama, vrhunsku teretanu i fitnes studio, bioskop i privatno skladište vina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.