VREME JE ZA OZBILJNE PROMENE! Ovih 6 znakova su POKAZATELJI da sa vašim METABOLIZMOM nešto nije u redu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME JE ZA OZBILJNE PROMENE! Ovih 6 znakova su POKAZATELJI da sa vašim METABOLIZMOM nešto nije u redu!

Počnite danas.

Ukoliko ste primetili neke od sledećih znakova onda ste u ozbiljnom problemu! Nešto ćete morati da promenite ukoliko želite da izbegnete znatno veće probleme. Usporeni metabolizam znači da vaše telo ne može da na pravilan način pretvori hranu koju unosimo u energiju. Sledećih 6 simptoma može da ukaže na razne zdravstvene probleme, pa tako i na to da vam metabolizam ne radi dobro, naročito ako vas muči nekoliko njih istovremeno.

TOPE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << KILOGRAME KAO OD ŠALE! Ova 3 topla napitka UBRZAVAJU proces mršavljenja, a evo i KAKO!

ONI SU KRALJEVI STILA! Ovi horoskopski znakovi su uvek PRIMEĆENI: Rođeni modni stručnjaci!

1. Jako ste umorni

Mnoge stvari mogu biti razlog umora, uključujući vrlo jasne faktore kao što su nedostatak sna i žestok trening. Međutim, ako ste vrlo često umorni, to može ukazati na usporeni metabolizam jer organizam ne može da na dovoljno brz način pretvori hranu u energiju.

2. Koža i kosa odjednom su vam postale suve

Kada metabolizam ne radi dobro, telo ne može da obezbedi pravilno regenerisanje kože i kose koje postaju suve. Suvoća kože i kose može ukazivati i na mnoge druge stvari, poput loše ishrane.

3. Žudite za slatkim i hranom bogatom skrobom

Žudite za određenom vrstom hrane? Ovo vrlo često ukazuje na to da telu treba energije. Ako se dobro hranite i dovoljno spavate, ali i dalje osećate veliku potrebu za slatkišima i hranom bogatom skrobom, to može da znači da metabolizam hranu koju ste već pojeli ne prerađuje dobro u energiju koju vaše telo traži.

4. Gojite se iako se zdravo hranite

NOĆAS NEMOJTE OVO JESTI: Namirnice koje će napraviti ZBRKU U stomaku, a nećete moći ni oka da sklopite!

PRIRODNIM PUTEM DO ZDRAVLJA! Beli slez, čudotvorna biljka koja UMIRUJE KAŠALJ bolje od ičega!

Prirodno je da se s godinama metabolizam usporava zbog čega je teže održavati zdravu kilažu, ali ako se hranite zdravo i pazite na unos kalorija, a i dalje se debljate, vrlo je verovatno reč o presporom metabolizmu.

5. Stalno vam je hladno

Metabolizam takođe obezbeđuje telo toplotu, a ako on radi sporo, posledica je stalan osećaj hladnoće. To ćete posebno osetiti noću kada se u krevetu budete pokrivali s nekoliko slojeva kako biste se ugrejali.

Izvadili joj oba ZDRAVA bubrega, pa otkrili da je GREŠKA! Lekari joj rekli da ima OVO, pa je unakazili!

RESETUJTE VAŠ UNUTRAŠNJI SAT! Evo kako da promenite LOŠE NAVIKE... Zaljubite se u RANO BUĐENJE!

6. Raspoloženje vam se stalno menja

Konstantan osećaj iscrpljenosti jer se vaš organizam "muči" kako bi preradio hranu može da dovede do toga da ste vrlo često razdražljivi i da vam se raspoloženje stalno mijenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.