VRAĆAM SE NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Marijana Mićić samo 2 meseca NAKON POROĐAJA sve iznenadila figurom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 16:20

VRAĆAM SE NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Marijana Mićić samo 2 meseca NAKON POROĐAJA sve iznenadila figurom

Marijana Mićić podelila je na svom Instagramu fotografiju iz jednog salona

Jedno od omiljenih TV lica sa ovih prostora Marijana Mićić, sa izabranikom Milošem Marjanovićem dobila je ćerkicu Anu u čijem odrastanju zaljubljeni par sada uživa.

Novopečena mama objavila je na Instagramu novu fotku u tamnoj odevnoj kombinaciji, bez ijednog kilograma viška.

Glumica je pozirala u uskim crnim helankama i džemperu sa belim tufnama, a u međuvremenu je svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pratiocima otkrila da nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, te da se nalazi u salonu za ulepšavanje gde će je stručnjaci brzo vratiti na "fabrička podešavanja".

Svi su saglasni da lepa mama blista, te da, iako smo sigurni, prvi period u životu svake bebe nije nimalo lak, izgleda kao da sve obaveze obavlja sa potpunom lakoćom.

Imali smo bezbroj puta do sada da vidimo koliko uživa u novoj životnoj ulozi, ali najvažnije nije zaboravila na sebe i svoje potrebe. Da li je do genetike ili rada i truda na liniji nakon porođaja, glumica do sada još uvek nije otkrila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.