VODITELJKA SLAGALICE OTKRIVA: U ovoj trudnoći se PLAŠIM svega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODITELJKA "SLAGALICE" OTKRIVA: U ovoj trudnoći se PLAŠIM svega!

Velika doza straha je prisutna

Voditeljka emisije "Slagalica" Kristina Radenković u trećem je mesecu trudnoće. Iako se poslednjih nedelja slabije pojavljuje u javnosti, ovog puta morala je da napravi izuzetak i da se pojavi na seminaru o trudnoći koji je organizovala zajedno sa koleginicom Marijom Veljković.

Tom prilikom, otkrila je sve o drugom stanju.

- Razlika između prve i druge trudnoće je u tome što sada znam šta sve može da se dogodi, te se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo plašim. Uglavnom se žene u drugoj trudnoći manje plaše, ali kod mene je obhrnut slučaj - u dahu je ispričala voditeljka.

-Moram da razgraničim, ne plašim se samog porođaja već svega što može da se desi tokom trudnoće i svega po porođaju. U mnogo sam većem strahu. Dok sam, na primer, kada se setim prve trudnoće, tada bila dosta opuštenija - iskrena je bila Kristina koja je 2015. godine otpočela emotivnu vezu sa verenikom Nikolom Radojevićem, da bi godinu dana kasnije na svet donela ćerkicu Taru.

Pored partnera, najveću podršku u danima kada joj se raspoloženje menja iz minuta u minut pruža joj koleginica i prijateljica Marija Veljković.

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic) on May 19, 2019 at 7:57am PDT

Marija za "Blic" ističe koliko se njih dve razlikuju privatno, ali i kako se pomažu.

- Znate šta je dobro? To što Kristina deluje potpuno hladno. Pomažem joj savetima i podrškom. Kažem joj da sve mora proći, da ne drami. U našoj vezi, ja sam potpuni živac, dok je ona neviđena flegma - iskrena je Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VODITELJKA SLAGALICE OTVORILA DUŠU Kristina otkrila da je u drugoj trudnoći MNOGO VIŠE U STRAHU nego što je bila u prvoj (VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Jun.2019, 21:21

Kristina Radenković iskreno kaže da joj drugo stanje donosi veliku dozu straha, te je detaljno objasnila svoje strepnje i razliku u odnosu na prvi put kad je čekala bebu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.