VODIČ ZA S*KS U TRUDNOĆI - Evo KOLIKO su bezbedni ODNOSI tokom drugog stanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 21:24

VODIČ ZA S*KS U TRUDNOĆI - Evo KOLIKO su bezbedni ODNOSI tokom drugog stanja

Vodite računa!

Imati ili nemati odnose u trudnoći pitanje je koje muči mnoge buduće mame. U svakom trimestru javljaju se nove brige i problemi, a stručnjaci su dali savet kako treba da se ponašate u intimnim odnosima tokom trudnoće.

Tokom prvog trimestra žena se često susreće sa jutarnjim mučninama i otečenim grudima, te neće biti baš u raspoloženju za intimne odnose. Kako psiholozi tvrde, takvo ponašanje je sasvim prirodno, tako da nema potrebe za uzrujavanjem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Preporučuje se da, umesto seksa, buduća mama sa patrenerom primanjuje maženje i nežnosti.ž

Tokom drugog trimestra, kada jutarnje mučnine postanu porošlost, žena postaje raspoloženija, a čula postaju izraženija. Hormoni bujaju, a žena tada postaje rasoloženija za intimne odnose. Jedino o čemu treba da vodite računa jesu poze, jer vam u ovom periodu neće svaka odgovarati.

Treći trimestar najkompikovaniji je za vođenje ljubavi, pa se preporučuje da se vodi računa o pozama i o osećaju koji majka ima, budući da je u tom periodu beba uveliko formirana.

Pitanje koje muči mnoge trudnice odnosi se na to da li seks može izazvati prevremeni porođaj.

Prema navodima stručnjaka najvažnije je da budete potpuno sigurni da nemate nikakve komplikacije tokom trudnoće i da ne postoje nikakvi prikriveni faktori rizika, pa ukoliko vam trudnoća teče po planu, nikakvog straha od prevremenog porođaja zbog seksa ne treba da imate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.