VISINA ILI VELIČINA? Evo šta je ženama na PRVOM mestu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2018, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VISINA ILI VELIČINA? Evo šta je ženama na PRVOM mestu!

Sigurno ste se pitali!

Šake, zubi, ramena- ovo su najčešće zablude o tome šta žene prvo "vide" na muškarcu. Žene su tokom istraživanja sprovedenog u Australiji posmatrale različita muška tela i ocenjivale ih. Tako su istraživači došli do zaključka - veličina je bitna.

ŽELITE ZAGARANTOVAN VRHUNAC? Probajte položaj LEPTIRA, poza i za NAJZAHTEVNIJE žene!

Mislila je da ima SAVRŠEN BRAK, a onda je u njegovom telefonu NAŠLA UŽASNE PORUKE - A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to nije NAJGORE!

Veličina penisa itekako je ženama važna kod donošenja odluke koji im je muškarac privlačan, ali nije na prvom mestu, tvrde autori istraživanja sa Nacionalnog univerziteta u Australiji.

Oni su koristili animaciju kojom su ženama pokazivali muškarce u različitim varijacijama, odnosno, menjali su im izgled, veličinu polnog organa, visinu, oblik torza...

EKSPLOZIVNI ORGAZAM: Uradite OVO i neće skidati RUKE sa vas, a OPSEDNUTOST vama biće njegov novi HOBI!

VIŠE HOPA-CUPA, MANJE BORA: Ove POZE vas podmlađuju i čudo su za vaše zdravlje!

Svaka žena u istraživanju pogledala je 53 muška tela koja su iz računara projektovana u prirodnoj veličini na belom zidu, a svakog su ocenjivale sa ocenama od 1 do 7. Upravo građa torza pokazala se ženama kao najprivlačnija, to su najpre "skenirale", a visina i veličina penisa zauzeli su drugo mesto, prenosi "Daily mail".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.