(VIDEO) DRAMA, BEŽI SA VENČANJA: Mlada trči koliko je noge nose, MLADOŽENJA pokušao da je spreči...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 17:43

(VIDEO) DRAMA, BEŽI SA VENČANJA: Mlada trči koliko je noge nose, MLADOŽENJA pokušao da je spreči...

Ovo još niste videli...

Sigurno ste nekada čuli da je mlada na venčanju rekla ne ili da je pobegla sa ceremonije, ali retko ko može da zamisli da se to zaista događa.

Na društvenoj mreži Tiktok pronašli smo video, na kojem mlada beži sa venčanja, zatim ulazi u automobil u kojem je čeka vozač i beži, dok mladoženja trči za njom, ali nije uspeo da je stigne. Sve što je uspeo je da baci svoju cipelu prema automobilu u kojim je pobegla.

Ovaj video >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napravljen je kao humoristički skeč, a autorka je devojka koja se na TikToku zove Nina Drama, a njeno pravo ime je Nina Mari Danieli.

What would u do? 😳 POV in @brittneyraeallday page 👰🏻💔 ##wedding ##weddingdress ##fail ##valentinesday ##ninadrama ##funny

♬ original sound - Nina Marie Daniele

Na ovom profilu ima običaj da se osvrne na mnoge situacije vezane za svakodnevni život parova, ali uvek sa izvesnom dozom humora.

Ur 3rd @ has to marry u 😅 TAG THEM! 😂 W/ @adamw @rel_g 🎥 @directedbystro ##comedy ##funny ##ninadrama ##couples

♬ original sound - Nina Marie Daniele

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.