VEŽITE POJAS, za ČETIRI DANA kreće retrogradna VENERA! Evo šta to znači, i mnogima se NEĆE SVIDETI

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 12:30

VEŽITE POJAS, za ČETIRI DANA kreće retrogradna VENERA! Evo šta to znači, i mnogima se NEĆE SVIDETI

Spremite se za velike izazove!

Po prvi put od 2020, Venera, inače poznata kao Afrodita, boginja ljubavi, ide retrogradno (23. jul) u vatrenom Lavu.

Počevši od 22. jula do 4. septembra između 12-28 stepeni ovog znaka, njeno putovanje nas vodi duboko u donji svet odnosa tokom četrdeset dana i četrdeset noći njenog plesa unazad.

Važne promene u vezama

Planeta ljubavi, odnosa, vrednosti i lepote ide retrogradno samo svakih osamnaest meseci, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vraćajući se u isti znak svakih osam godina. Ovaj osmogodišnji period je značajan. Usklađuje se sa skoro osmogodišnjim ciklusom Saturna, donoseći važne promene u našim vezama.

Ipak, kada je bilo koja planeta retrogradna, postoji kosmički poziv da  držimo ruke od akcije, da ne bismo pogrešili i morali da ponovo pišemo priču kada je planeta otišla direktno. Retrogradnosti su uvek prilika za razmišljanje.

Test odlučnosti

Retrogradna Venera je kada ljudi,  posebno bivši, imaju tendenciju da se pojavljuju, izazivajući i testirajući našu odlučnost. Ipak, pouka bi mogla biti više na liniji konačnog zatvaranja vrata i pomirenja sa onim što je bilo. Naučiti, prihvati i oprostiti.

Retrogradna Venera u Lavu takođe može da dovede do nekih od senki ovog znaka, a to su samozaokupljenost, ponos i usudićemo se da to kažemo, dramatičan čak i pomalo narcisoidan stav poput dive. Lav je veličanstven, svirep, popustljiv. Lav mrzi da ga ignorišu i neće oklevati da podigne galamu kada bude odbačen.

Korak unazad

U svakoj situaciji, od suštinskog je značaja da se zapitamo da li se možda ponašamo van ustaljenog reda, ako naše unutrašnje dete izaziva bes ili ako iskreno osećamo nedostatak ljubavi. Ako osećamo nedostatak ljubavi treba da se okrenemo sebi.

Takođe će biti od suštinskog značaja da preispitamo naš odnos sa kreativnošću i sa onim što nam daje osećaj samoizražavanja, autentičnosti. Možda oklevamo da osvetlimo našu svetlost dok je Venera retrogradna u Lavu, ali ako napravimo taj korak unazad, bićemo više nego spremni da se vratimo u svoj svet i pokažemo od čega smo napravljeni i na koji nacin smo satkani.

Venera dolazi u kontakt sa Uranom tri puta tokom svog putovanja u Lavu. Takođe se tri puta povezuje sa Jupiterom. Između 11. juna i 29. septembra, njeni nedefinisani  kvadrati prema ovim planetama ukazuju na iznenadne preokrete u ljubavi i novcu, a možda i rasipanje.

Retrogradna Venera u Lavu može da ode predaleko, prebrzo. Ona sebe precenjuje. Prema tome, povlačenje i podsećanje da ne moramo odmah da reagujemo je zlatni ključ za prolazak kroz ovaj tranzit.

Svaki finansijski poduhvat ili odnos koji je započeo ili  je okončan treba uzeti sa malo zadrške.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.