VEZE su vam OPASNO UGROŽENE! KRAJ JUNA za ove znakove znači čist HAOS - budite na oprezu jer težak period nastupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 20:19

VEZE su vam OPASNO UGROŽENE! KRAJ JUNA za ove znakove znači čist HAOS - budite na oprezu jer težak period nastupa

Kada su u pitanju oni koji imaju ovaj podznak, njihovo polje braka je ugroženo zbog potrebe da se suoče sa svojim greškama u vezi neiskazivanja emocija. Tokom juna najburnije ljubavne situacije mogu da imaju svi oni koji su rođeni u znaku Vodolije ili imaju podznak u znaku Vodolije. I Vodolije nisu jedine.

Takođe problematične ljubavne odnose mogu da imaju svi koji su rođeni u znaku Bika i u znaku Škorpije.

Vatrena Venera u Lavu u kombinaciji sa uticajem Marsa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Lavu veoma negativno utiče na Vodolije posebno što se sada vraćaju problemi od pre nekoliko godina.

Najvažnije je zaobilaziti teme iz prošlosti, posebno ako je u pitanju mogućnost da se Vodolijama jave bivši partneri ili bivše ljubavi. U ovim trenucima tokom juna najbolje bi bilo da ne pokazuju potrebu za dominacijom ili potrebu da se rasprave određene stvari.

Kada su u pitanju oni koji imaju ovaj podznak, njihovo polje braka je ugroženo zbog potrebe da se suoče sa svojim greškama u vezi neiskazivanja emocija.

Što se tiče Škorpija i Bikova, njihove emocije su veoma neodređene i to veoma nervira partnera. To negativno utiče na partnerski odnos. Može vrlo lako doći do pucanja i najstabilnijih odnosa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.