VERENIK ME JE OSTAVIO JER SAM BILA PREDEBELA! Ne možete zamisliti šta joj se desilo DVE GODINE kasnije! Sudbina je bila PRAVIČNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 18:48

"VERENIK ME JE OSTAVIO JER SAM BILA PREDEBELA!" Ne možete zamisliti šta joj se desilo DVE GODINE kasnije! Sudbina je bila PRAVIČNA

Uz veliki trud, postigla je ogroman uspeh!

Život i te kako zna da servira iznenađenja i zaplete, a jedna devojka susrela se s brojnim izazovima pre svog uspona i prave slave. Naime, njen svet se neočekivano srušio kada ju je verenik ostavio, jer mu je, kako je tada rekao, bila predebela.

Britanka Džen Atkin priznala je kako je dugo poricala probleme sa hranom. Međutim, kada ju je dečko u jeku planiranja venčanja, ostavio zbog njene težine, suočila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sa bolnom istinom - svojom težinom, zbog koje je odlučila da krene u novi život.

Džen je kao mlađa uživala u nezdravoj hrani, zbog čega je trpela velike uvrede vršnjaka.

Kao dete, suočavala se sa velikim izazovima. Mnogi su joj upućivali uvredljive reči i rugali joj se na putu do igrališta. A njihovi okrutni nadimci odzvanjali su joj u ušima, zbog čega je stalno bila nesigurna. I da stvar bude gora, gađali su je hranom. Bilo je to teško vreme za Džen, koja ne poriče da su joj ta iskustva ostavila trajne ožiljke.

Atkin hrabro priznaje kako je poricala svoje stanje i složen odnos koji je razvila prema hrani. Otkrila je kako joj je majka s ljubavlju pripremala domaća jela, dok je ona potajno uživala u brzoj hrani, čipsu i slatkišima. Svoje je telo nazivala nezasitnom jamom, zbog čega je nekontrolisano jela bez ikakvih pauza. Stanje joj se samo pogoršalo tokom tinejdžerskih godina.

A post shared by Jen Atkin (@jenatkinmusic)

Kada je porasla i položila vožnju, pristup brzoj hrani postao je još veći. Zajedno s dečkom, posećivala je barove i uživali u hrani. Ipak, bez obzira na sve, Atkin je čvrsto verovala da je njen dečko bezuslovno voli.

Ipak, nije bilo tako. Shvatila je to na teži način kada je on odlučio da prekine vezu baš u jeku planiranja venčanja.

Bio je jak šamar za Atkin, dok se suočavala sa surovom stvarnošću. Neočekivani prekid naterao ju je da preispita vlastitu percepciju i da se suoči s bolnom istinom.

Iako je nakon raskida, utehu i dalje tražila u hrani, ubrzo je stigao ključni trenutak kada je shvatila da ne može da stane u svoje haljine, što ju je navelo da se izmeri i otkrije šokantan broj svojih kilograma. Saznanje o njenim kilogramima podstaklo ju je da napravi promenu i preuzme brigu o sebi.

A post shared by Jen Atkin (@jenatkinmusic)

Upisala se u lokalnu teretanu i započela neverovatnu transformaciju. Osnažena napretkom odlučila je da učestvuje na izborima za mis lepote. Ovaj korak pokazao se ispravnim jer je osvojila brojne nagrade. Od krune za Miss Skantrope-a do mesta prve pratilje na Miss Engleske 2018. Dženino putovanje bilo je zadivljujuće.

Nakon pauze, na sledećem takmičenju nominovana je za 75. izbor za Mis Velike Britanije, na zadivljujućoj završnoj ceremoniji. Objava ju je zaprepastila, a ona je uzviknula kako je u šoku zbog pobede.

A post shared by Jen Atkin (@jenatkinmusic)

- Toliko sam srećna da to ne mogu ni opisati rečima, iskreno ne mogu da verujem - izjavila je ona.

Atkin veruje da bi njen bivši bio ponosan na nju, ali ona nema nameru da ponovo budu zajedno. Pronašla je ljubav svog života i udala se za Krisa samo pet meseci pre nego što je osvojila Mis Velike Britanije. Njena sreća i bračno blaženstvo verovatno su doprineli njenom pobedničkom šarmu na takmičenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.