VEOMA JE HRABRO TO ŠTO SU URADILI: Najskandaloznija princeza sa oduševljenjem pozdravila odluku princa Harija i Megan Markl

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 17:10

"VEOMA JE HRABRO TO ŠTO SU URADILI": Najskandaloznija princeza sa oduševljenjem pozdravila odluku princa Harija i Megan Markl

Iako ih većina osuđuje, postoje i oni koji podržavaju vojvodu i vojvotkinju od Saseksa.

Princ Hari i Megan Markl iznenadili su javnost kada su u intervjuu kod Opre Vinfri objavili da se povlače iz kraljevskih dužnosti. Odluka da napuste kraljevski život i presele se u Ameriku ostavila je Bakingemsku palatu, u najmanju ruku, u šoku.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa doneli su odluku da se povuku iz kraljevske porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u januaru 2020. i sada žive sa svojom decom - princom Arčijem i princezom Lilibet - u Kaliforniji. 

Ovu odluku posebno je podržala Sara Ferguson gostujuću u emisiji "Sunrise" u utorak i izazvala oprečne reakcije javnosti.

Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka, koja važi za najskandalozniju princezu, srčano je podržala par i izrazila divljenje, jer su oni prvi koji se nepokolebljivo drže svojih uverenja u Bakingemskoj palati.

- Stvar je, i ja sam zaista u to čvrsto verujem, da svako treba da se drži svojiih uverenja, nevažno odakle je ili ko je. Mi smo ono u šra verujemo. Veoma je hrabro što su napustili kraljevsku porodicu, rekla je Sara.

Nastavljajući razgovor sa australijskim TV voditeljem Metom Širvingtonom, dodala je:

- Nikada nisam bila od onih koji ogovaraju druge članove kraljevske porodice ili bilo koga drugog. Samo smatram da je svako ko se čvrsto zalaže za ono u šta veruje veoma hrabar, ma ko god da je.

Podsetimo, Megan i Hari su izdali saopštenje, kako bi obavestili kraljevske fanove o svojoj odluci, nakon što su se povukli iz palate:

- Nameravamo da se povučemo kao 'stariji' članovi kraljevske porodice i radimo na tome da postanemo finansijski nezavisni, dok nastavljamo da u potpunosti podržavamo Njeno Veličanstvo Kraljicu, navodi se u tekstu.

Par se prvobitno odselio u Kanadu, ali su ubrzo prešli u Kaliforniju, gde i danas žive u luksuznoj kući. Megan kaže da je njen novi dom čini slobodnom i da je u Santa Barbari pronašla svoj mir.

Imanje na kome Hari i Megan žive ima 9 spavaćih soba i 16 kupatila, kao i teniski teren, čajdžinicu i dvosobnu kuću za goste. Tu su bazen okružen palmama i kućica pored bazena.

Od kada su se odrekli svojih titula, Megan i Hari su počeli da objavljuju tajne iz palate i zato su žestoko kritikovani. Harijevi memoari izazvali su veliku pompu i kritike, zato je par odlučio da neće više davati nikakve izjave vezane za kraljevsku porodicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.