VELJKO PRVI PUT SA SINOM OTIŠAO PO BADNJAK: Tata i sin poranili- mali Željko aplaudira (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2022, 15:38

VELJKO PRVI PUT SA SINOM OTIŠAO PO BADNJAK: Tata i sin poranili- mali Željko aplaudira (FOTO)

Veljko Ražnatović uči sina starim srpskim običajima, od malih nogu.

U kući Cece Ražnatović poštuju se svi običaji za Badnji dan i Božić. Sin Veljko je uvek, kao muška glava, unosio badnjak u kuću, a ove godine imao je pojačanje - sina Željka.

Ražnatovići su ranom zorom otišli u šumu, Cecin sin je na mesto gde se nalazio Badnjak posuo žito kako bi godina bila plodna. Mali Željko je bio veoma srećan, aplaudirao i smejao se. Video klip s ovom scenom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podelila su ponosna mama i baka Ceca.

"Tata i sin poranili po Badnjak", napisala je Ceca koja insistira da za ovaj praznik svi budu kod kuće.

Mali Žejko je stajao u šumi sa sekirom dok je tata sekao badnjak, a nakon što ga je posekao aplaudirao je veselo. Veljko je na kraju posuo žitom badnjak da bude berićitna godina

"Moja želja je da za Badnje veče i Božić svi budemo kod kuće zajedno. Veljko i Anastasija to znaju i ne prave pitanje oko toga. Moj sin, kao muška glava porodice, unosi badnjak, a mi ostali bacamo žito i novčiće po kući", ispričala je jednom prilikom Ceca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MALI ŽELJKO PRVI PUT OTIŠAO U ŠUMU PO BADNJAK! Veljko sa sinom ispoštovao SRPSKI običaj

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2022

Bokser je ove godine imao pomoć naslednika!..Veljko Ražnatović i ovaj put je, kao i svake prethodne godine, poranio kako bi otišao po Badnjak, a ovaj put imao je pomoć sina Željka...Otac i sin prvi put su zajedno otišli po Badnjak, koji su zajedno oborili kako bi ga odneli kući i dočekali Božić....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.