VELIKA ZABLUDA: Verovali ste da ovo ima UTICAJ na kvalitet KOSE vaših mališana, ali ste POGREŠILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2018, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA ZABLUDA: Verovali ste da ovo ima UTICAJ na kvalitet KOSE vaših mališana, ali ste POGREŠILI

Nema veliku važnost.

Roditelji uglavnom misli da je prvo šišanje njihovih mališana od velike važnosti za gustinu kose u starijoj dobi. Međutim, stručnjaci to smatraju velikom zabludom.

Pevačica Adel ne želi da joj DETE bude RAZMAŽENO, evo kako ona VASPITA svog mališana

Većina roditelja misli da će posle prvog šišanja kosica njihovog mališana ojačati i postati gušća, a tek posle drugog i trećeg... Međutim, stručnjaci kažu da je to zabluda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
BLISTA U TRUDNOĆI, A TEK OVA FOTKA: Slađa Alegro konačno pokazala SESTRU! Fanovi oduševljeni (FOTO)

Oni tvrde da šišanje nema nikakve veze sa tim koliko će nova kosa biti gusta, jer raste iz folikule ispod kože glave, a ono što se radi na površini ne utiče na proces u folikuli. Istina je da kada počne da raste ona deluje gušće, jer su krajevi iste dužine, a dlake pojedinačno prolaze kroz ciklus odmora i rasta.

DECENIJU JE U BRAKU SA DUŠKOM: Karleuša prvi put progovorila ZAŠTO je odlično biti sa mlađim muškarcem!

Koliko god bebi šišali, brijali ili češljali kosu, ona neće biti gušća. Stručnjaci još dodaju da je normalno da bebe, oko četvrtog meseca života, izgube kosicu koju su imale prilikom rođenja i da će novoj kosici biti potrebno neko vreme da ponovo poraste. A tada je moguće da ona bude potpuno drugačije strukture i boje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ako ste se VENČALI u OVIM godinama, velike su šanse da ćete se RAZVESTI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018, 10:18

Ima logike...Profesor sociologije proučavao je podatke broja skopljenih brakova u dobi parova u razdoblju od 2011. do 2013. godine, a obuhvatio je osobe od 15. do 44. godine života...VELIKA ZABLUDA: Verovali ste da ovo ima UTICAJ na kvalitet KOSE vaših mališana, ali ste POGREŠILI..Mnogi se danas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.