VEČERAS stiže RAZARAJUĆA ENERGIJA - PUN MESEC u VODOLIJI donosi HAOS: Astrolog UPOZORAVA, čekaju nas VELIKE PROMENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 12:10

VEČERAS stiže RAZARAJUĆA ENERGIJA - PUN MESEC u VODOLIJI donosi HAOS: Astrolog UPOZORAVA, čekaju nas VELIKE PROMENE

Najbolje bi bilo da se prepustite kako bi sve išlo kako treba!

Utorak je jedan od najeksplozivnijih dana u nedelji.

Očekuje nas pun Mesec u Vodoliji koji može doneti pobune i štrajkove na kolektivnom nivou, a na ličnom planu konflikt između zajednice i zajedničkih interesa, sa jedne strane, i ličnih potreba i ega, sa druge strane.

U ranim jutarnjim časovima Mesec u konjukciji sa Plutonom u kombinaciji sa punim Mesecom, donosi intenzitet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emocijama, razdražljivost, uznemirenost, nesanicu i nagle reakcije.

Na površinu izlaze svi racionalni i iracionalni strahovi i strepnje u vezi gubitka, nemaštine i ostavljanja. U večernjim časovima, nakon punog Meseca, očekuje nas i jedan povoljan aspekt između Marsa i Jupitera.

On deluje i dan, dva ranije i dan, dva kasnije. Donosi pokretanje pravnih pitanja, nove zakone, posebno u vezi posla i finansija. Iskoristite ga za rešavanje nekih važnih situacija. - objasnila je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.