Uzeli im JEDNIO PREOSTALO! Megan Markl i Hari ponovo se nalaze na RUBU SRAMA - BESNI su na Vilijama i Kejt i smnišljaju OSVETU

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 10:46

Uzeli im JEDNIO PREOSTALO! Megan Markl i Hari ponovo se nalaze na RUBU SRAMA - "BESNI su na Vilijama i Kejt i smnišljaju OSVETU"

Strasti nikako da se smire!

Čini se da su princ Vilijam i Kejt Midlton osvojila srca i povećali popularnost u SAD, zbog čega se princ Hari i Megan Markl osećaju besni potpuno "izolovano", tvrdi kraljevski stručnjak.

Sara Hjuson, kraljevska urednica televizije "Talk", rekla je da su vojvoda i vojvotkinja od Velsa u početku bili "veoma zabrinuti" za javno mnjenje nakon serije optužbi koje je mlađi par izneo u famoznom intervjuu kod Opre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i u knjizi "Spare".

Hari i Megan su "besni" zbog Kejtinog i Vilijamovog povećanja popularnosti, tvrdi stručnjak

Kraljevski stručnjak je rekao da su princ i princeza od Velsa dobili ogroman porast u svojoj bazi obožavalaca u SAD - ona ​​veruje da su se odnosi sa Harijem i Megan još više zategli sada.

Nakon što je Vilijam nedavno posetio Njujork kako bi uručio nagradu Earthshot, ankete su pokazale da je njegova i Kejtina popularnost toliko porasla u Americi da su čak zasenili i neke domaće zvezde. Strani mediji su pisali da je Hari bio besan zbog toga i da je zato pokušao da "zasenči" trenutak svog brata snimanjem komedije.

G-đa Hjuson je rekla da Vilijam sada ima "čitavu armiju obožavateljica", a Kejt ljudi doživljavaju kao "sledeću kraljicu".

Ona veruje da se Saseksi "muče" da se pomire sa gubitkom popularnosti, prenosi Fabulous. - Kada je Vilijam bio u Americi, bio je na samom vrhu anketa, čak je pobedio domaće lidere poput Džoa Bajdena i Donalda Trampa. Ona je dalje pohvalila Harija što je podigao svoj profil na nivo "globalnog državnika".

Ekspert je dalje objasnio kako kod Kejt primetno raste i "samopouzdanje" zbog odnosa sa jvnošću: "Amerikanci je vole. Tako da mislim da će Hari i Megan osetiti frustraciju kada vide kako se sve ovo odigrava. Mislim da će se osećati izolovano i mislim da će biti ljuti".

Inače, Kembridži su angažovali vrhunskog holivudskog producenta, damu Pipu Haris. Bila je izvršni producent na BBC-ju, a sada će biti direktor Kompanije poverenika Memorijalnog fonda Dajane, princeze od Velsa.

Prema Deniz Palmer-Davies, iz poznate PR firme "Borne Media", novo zapošljavanje i povećanje popularnosti je "krajnja osveta" Saseksima. Rekla je da unajmljivanje nekoga poput Pipe "može samo pomoći u podizanju njihove popularnosti".

- Preuzimanje država u punom obimu bila bi krajnja osveta – posle svih štetnih optužbi koje su izneli Saseksi, Kejt i Vilijam su još uvek popularniji od njih, to mora da je teško za njih. Ne sumnjam da se Hari i Megan sada češu po glavi, pitajući se gde je sve pošlo naopako.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.