Uz pomoć dva lepotana Šeron Stoun se oslobodila haljine FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 24.Maj.2022, 13:39

Uz pomoć dva lepotana Šeron Stoun se oslobodila haljine FOTO/VIDEO

...tačnije, jednog njenog dela.

Američka glumica Šeron Stoun blistala je na crvenom tepihu 75. festivala u Kanu. Pažnju javnosti, ipak, su privukla dva mlada muškarca koja su pratila američku divu.

Najlepša žena u istoriji filma je u Kanu FOTO

Šeron je za ovu priliku nosila dugu belu haljinu sa plavim detaljima koju potpisuje modna kuća Dolce & Gabbana, a odmah nakon što se pojavila, ova američka diva izvela je pravi mali spektakl.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Vergara u kostimu sa leporad printom - njena figura peščanog sata budi uspavanu maštu FOTO

Pošto je njena kreacija za Kan podrazumevala haljinu i šlep, glumica je odlučila da je u jednom trenutku oslobodi "svih okova", tako da ostane samo onaj primarni deo - bela haljina sa plavim detaljima. Tako je uz pomoć dva lepotana, koja su je pratila tokom celog festivala, skinula šlep, a svi prisutni su ostali nemi pred njenim performansom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.