Uvek elegantna i nikad vulgarna: Najlepšoj ženi sveta mnogi nisu ni do kolena

Izvor: B92, 09.Nov.2023, 16:38

Uvek elegantna i nikad vulgarna: Najlepšoj ženi sveta mnogi nisu ni do kolena

Neki odevni komadi nikad ne izlaze iz mode, a crni mantil je definitivno jedan od njih

Velika filmska zvezda Monika Beluči doputovala je u Solun, gde će se pojaviti na crvenom tepihu uoči velikog Solunskog filmskog festivala.

Beluči, koju će uveče 64. Solunski internacionalni filmski festival nagraditi "Zlatnim Aleksandrom" za ukupan doprinos kinematografiji, od srede popodne je u gradu, a njeni obožavaoci žure da se slikaju sa njom gde je vide.

Monika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beluči je neposredno pre projekcije uzela mikrofon i tiho izjavila da je duboko dirnuta, ističući da je "Grčka duboko u njenom srcu".

Istovremeno je privukla pažnju svojim stilom, izabrala je jednostavan i elegantan izgled, obukla široke crne pantalone, koje je kombinovala sa crnim jesenjim mantilom i crnom providnom košuljom.

Monika je poznata po svom savršenom stilu, a mnogi je smatraju jednom od najlepših žena sveta. Uprkos tome što je veoma zgodna i atraktivna Monika uglavnom bira vrlo sveden izgled, bez mnogo otkrivanja i isticanja seksepila u prvi plan.

Klasični trenč mantili su, bez sumnje jesenja odeća koja nema rok trajanja kupite jedan danas i možete biti sigurni da ćete imati šta da obučete i budete trendi narednog proleća, pa potom opet u jesen i tako godinama.

Oni pružaju elegantan izgled, savršen su dodatak svakoj odevnoj kombinaciji, a mogu da se nose i uz sportsku obući i uz visoke štikle.

Ona je smeštena u centralnom hotelu sa pet zvezdica na aveniji Nikis, u apartmanu na poslednjem spratu sa pogledom na Termaikos. Nešto posle podneva, kada je krenula za "Skladište 1" u solunskoj luci, gde se održava Festival, pozdravila je ljude ispod hotela i slikala se sa njima.

Italijanska zvezda se osmehnula novinarima koji su je tamo čekali.

Neposredno pre početka konferencije za novinare, Beluči je skinula crne naočare za sunce i uputila poljubac u kamere.

Prema pisanju medija, jedini zahtev slavne glumice od hotela je da poštuje njenu privatnost, a posebno je ljubazna i pristupačna svima.

Ujutro je doručkovala u apartmanu na poslednjem spratu svog hotela. Ovo je uključivalo, između ostalog, kroasane, med i kolače, bez traženja ništa posebno.

Italijanska glumica prisustvovala je premijeri filma „Marija Kalas: pisma i sećanja” Toma Volfa i Janisa Dimolice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.