Uvek atraktivni

Izvor: S media, 08.Sep.2010, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvek atraktivni

Kombinezon je dovoljno upotpuniti dobrom obućom i torbom, i po nekim komadom nakita.

Kombinezoni su jedan od najupečatljivijih trendova ove sezone. Doživeli su veliki povratak sa modom 80-ih, samo što su se sada pojavili u modernijem dizajnu, dezenima i bojama. Zbog praktičnosti mnogi ih zovu 2 u 1, jer sa njima ne morate da kombinujete nijedan komad odeće - sa kombinezonom imate sve, i majicu i pantalone, košulju i bermude, top i šorts... Dovoljno je da ga upotpunite dobrom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << obućom i torbom, i po nekim komadom nakita. I brojni kreatori i modne kuće ove sezone inspirisani su kombinezonima, tako da su u većini kolekcija dobili zapaženo mesto.

Što se tiče kroja, nema pravila, moderni su kombinezoni svih dužina i širina. Modeli od džinsa odličan su izbor za dame koje vole ležernost, nose se i sa dužim i kraćim nogavicama, idealni su i za dan i za veče. Popularni su i kombinezoni-dimije u stilu aktuelnih pantalona, dizajnirane od laganih materijala, koje se nose u svim prilikama. Za glamurozne prilike pun pogodak su svileni i svetlucavi modeli, jednobojni ili prošarani printom. Moderni su i “vrući” kombinezoni u kombinaciji sa šortsem, koji savršeno stoje uz popularne rimljanke.

Ako želite da izdužite figuru, birajte kombinezone sa dugačkim nogavicama i dubljim V izrezom i kombinujte ih uz visoke potpetice. A ako su, pak, vaš izbor kraći modeli, nosite ravnu obuću. Da biste istakli obline oko struka, vežite širi kaiš, potrudite se da nađete model koji će biti i upadljiv i aktraktivan. Za izlaske, ako su večeri hladnije, kombinezon možete kombinovati sa teksas jaknom, ešarpom ili dužim kardiganom.

S. KOSTIĆ

Izvor: Novosti

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.