Uvećajte grudi bez noža i silikona

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2015, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvećajte grudi bez noža i silikona

Veliki je broj žena koje nisu zadovoljne veličinom svojih grudi, ali takođe nisu spremne da "odu pod nož" kako bi ih učinile većim. Za to im služe razno-razni trikovi. Možda neki od ovih i vama pomogne.

Da bi vizuelno povećale svoje grudi žene nekada istovremeno nose dva brushaltera. U drugim slučajevima u grudnjak ubacuju silikonske jastučiće, a pomagalo koje može da pomogne je i spajalica.

Naravno, ni jedan od ovih trikova ne preporučujemo u situaciji kada planirate da zavedete nekoga i odvedete u krevet. Bolje manje grudi nego razočarenje ili čuđenje u njegovim očima kada vidi dva brusa i spajalicu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.