Usvojili bebu bez mozga: Ono što je ovaj par uradio će vam vratiti veru u ljude (VIDEO)

Izvor: B92, 21.Avg.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojili bebu bez mozga: Ono što je ovaj par uradio će vam vratiti veru u ljude (VIDEO)

Znali smo da će biti deo porodice, uprkos prognozama, rekao je otac o bolesnoj devojčici.

Džoš i Alison su zajedno još od koledža, a kako kažu, odmah su znali da će provesti život zajedno. Obostrana želja je bila da imaju što više dece. Do pre tri godine, imali su svoje četvoro dece i jednog usvojenog sina.

Prošle godine, Alison je pozvala prijateljica i pitala da li bi usvojila još jedno dete od žene koja neće moći da ga izdržava. Alison je pristala...
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Alison i Džoš došli su u bolnicu kada se žena porađala kako bi dočekali najnovijeg člana svoje porodice. Međutim, desilo se iznenađenje. Žena je rodila blizance, a Alison i Džoš su bili još srećniji.

Ubrzo im je lekar saopštio tužnu vest. Jedna beba je rođena bez mozga i biće joj veoma teško da tako živi. Par je bez razmišljanja usvojio obe bebe sa ciljem da im pruži što više ljubavi je moguće.

"Znali smo da će biti deo porodice, uprkos prognozama", rekao je Džoš.

"Gospod je stvorio njen život i činjenica da nije rođena na način koji bismo mi izabrali i kako bismo voleli, ništa ne menja. Ima brata blizanca kojem je potrebna, kao i nama. Nismo tada znali, ali ona je savršeni dodatak našoj porodici", rekla je Alison.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.