Uradite ovih 5 stvari i – RASPAMETITE ga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uradite ovih 5 stvari i – RASPAMETITE ga!

Preuzmite inicijativu.

Ovim ženskim potezima u seksu nijedan muškarac ne može da odoli!

Muškarci obožavaju ''dogi stajl'' pozu, jer tako imaju pogled na žensku zadnjicu, a još lako mogu partnerku da drže za struk, koji smatraju jednim od najseksi delova na ženskom telu.

Muškarci obožavaju i pozu kad je žena gore. Njihov san - Ona ulazi u sobu, baca ga na krevet i sama preuzme akciju.

Muškarci obožavaju spore i senzualne pokrete, a otkrili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su kako bi im to bila odlična predigra. Još ako im je zabranjeno da diraju…  I potpuno su svesni da niste profesionalne plesačice, tako da stid ostavite pred vratima.

I to pred njegov vrhunac – pojačan orgazam je garantovan, ako se iskoristi u pravom trenutku.

Muškarci vole da se gledaju tokom seksa, odnosno da vide sve što se događa. To se pre svega odnosi na lice partnerke, dok je on iza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.