Uradite li to pre spavanja – ništa od seksa, ovo je najveći ubica strasti u krevetu

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 20:43

Uradite li to pre spavanja – ništa od seksa, ovo je najveći ubica strasti u krevetu

Čak četvrtina Britanaca, 23 odsto, priznalo je tokom istraživanja firme Mattress Online da ih ostaci hrane u krevetu ubijaju u pojam kad su strast i seksualno uzbuđenje u pitanju

Britanska manekenka Ebi Klensi (37) otkrila je da i ona ima iskustva s tim, ali u ovom slučaju je ona ta koja voli da jede u krevetu, a njenog muža Pitera Krauča to izluđuje.

"Imam običaj da oko 20:30 sati zauzmem njegovu polovinu kreveta, kako bih pila čaj i jela keks. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ne želim mrvice na svojoj strani kreveta. Ne mogu da spavam u mrvicama", rekla je.

Osim toga, ubica strasti je u 24 odsto slučajeva i otvaranje ili zatvaranje prozora u spavaćoj sobi. Kod 7 odsto ispitanika najveći problem je bila zubna proteza ostavljena na noćnom ormariću dok se dva odsto njih požalilo na upaljeni TV koji im kvari seksualni užitak.

Čak 33 odsto ispitanika kaže da im partnerove navike pre spavanja kvare seks.

U istraživanju je učestvovalo 5.000 ljudi, a 17 odsto priznalo je da su zbog partnerovog hrkanja prekinuli vezu, prenosi The Sun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.