Uradi ovo NOĆAS u noći PUNOG MESECA, novac se umnožava, a organizam i IMUNITET JAČAJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 15:12

Uradi ovo NOĆAS u noći PUNOG MESECA, novac se umnožava, a organizam i IMUNITET JAČAJU!

Svi znamo da utiče na plimu i oseku, a pomislite šta tek čini ljudskom organizmu koji sadrži 72 odsto vode.

Mesec je nebesko telo najbliže Zemlji i zato je njegov uticaj na nas najsnažniji.

Mesec ima najjači uticaj kad je u fazi, odnosno kada je mlad ili pun. Pun Mesec predstavlja astrološku opoziciju Sunca i Meseca odnosno period kada Mesec prima najviše svetlosti od Sunca. Tada možete videti Mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju.

Ta svetlost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je čista energija. Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu napraviti disbalans i mnogima doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena.

Najednostavniji ritual jeste da uzmete novčanicu (po mogućnosti crvenu) i njome mašete prema Mesecu i zamišljate kako vam se novac umnožava. Tu novčanicu onda ostavite u novčanik da prenoći a idući dan potrošite.

Slično ovome, kada je Mesec u fazi opadanja (nekoliko dana nakon uštapa) gledajte u Mesec i razmišljajte o tome kako vaši problemi nestaju, opadaju.

Ukoliko imate problema sa zdravlje ili viškom kilograma dobro je da jedan dan uoči punog Meseca postite 24 sata, tada je moguće izbiti i do 3 kilograma, a organizam se detokikuje.

Napomena: efekat posta je mnogo jači ukoliko se post sprovede dan uoči mladog Meseca.

Ukoliko ste zakasnili nije kasno ni da to uradite nakon noći punog Meseca, jer je njegova energija jedanko jaka i narednog dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.