Upoznali smo se na staromodan način, na Tinderu: Udala se urednica Voga FOTO

Izvor: B92, 11.Okt.2023, 19:28

"Upoznali smo se na staromodan način, na Tinderu": Udala se urednica "Voga" FOTO

Alison Šifman, urednica skandinavskog "Voga", i advokat Adam Tideman su se venčali.

Lepe vesti supružnici su objavili na svim društvenim mrežama, a veliku pažnju javnosti zaokupirala je zanimljiva venčanica koju je Alison izabrala za poseban dan.

"Sanjala sam da nosim venčanicu s potpisom Dilare Fındıkoğlu na dan svog venčanja. Ona je genijalna u konstrukciji odevnih komada, obraćanju pažnje na detalje i načinu na koji slavi žensko telo", rekla je urednica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o perspektivnoj dizajnerki iz Turske sa londonskom adresom, čije su kreacije našle put do ormara slavnih žena poput Zendaje, Margot Robi i Kajli Džener.

Što se tiče nakita, Alison je imala jednu jednostavnu želju.

"Jedini komad nakita koji sam htela da nosim bila je mamina narukvica".

Alison Šifman, urednica skandinavskog Vog-a, i njen sadašnji suprug, advokat Adam Tideman, upoznali su se, kako duhovito kaže urednica, na staromodan način - na Tinderu.

"Nakon nekoliko susreta, ponedeljkom uveče dolazila bih u Adamov dom zbog novih epizoda 'Igre prestola'. Nisam imala TV i mislila sam da je sladak. Do kraja poslednje sezone serije, bili smo u vezi", otkrila je za Vog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.