Upakujte guzu u lep dekolte

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2011, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Upakujte" guzu u lep dekolte

"Izum" gaćica, koje otkrivaju dekolte guze je istovremeno vrlo praktična i veoma seksi stvarčica. Ovakve gaćice s jedne strane ostaju skrivene u pantalonama, a kada se skinete ispod satena, čipke ili tila otkrivaju se obline guze.

Dekoltei na guzi su se pojavili s modom plitkih pantalona, koje padaju nisko na bokove. Ovako krojene pantalone na nekada su bile idealne za pokazivanje tangica, ali je taj trend ubrzo napušten jer je bio poprilično vulgaran i ružan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Poenta plitkih pantalona je isticanje ravnog stomaka i istrćene guze, dok su gaćice trebalo da ostanu skrivene. Zato je napravljen dekolte guze.

Ove gaćice su istovremeno i vrlo seksi jer spreda gledano liče na bokserice ili klasičan ženski veš, ali zato pozadi čeka pravo iznenađenje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Upakujte" guzu u lep dekolte

Izvor: TvojPortal.com, 03.Sep.2011

Izvor:vesti-online. "Izum" gaćica, koje otkrivaju dekolte guze je istovremeno vrlo praktična i vroma seksi stvarčica.. . . Ovakve gaćice s jedne strane ostaju skrivene u pantalonama, a kada se skinete u njih ispod satena, čipke ili tila otkrivaju se obline guze.. . . Dekoltei na guzi su se...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.