Upakovala se u ŠEŠIR VEĆI od NJE i tako prošetala gradom - Glumica napravila HAOS na mrežama: Prestani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 12:05

Upakovala se u ŠEŠIR VEĆI od NJE i tako prošetala gradom - Glumica napravila HAOS na mrežama: "Prestani"!

Voli ovaj aksesoar, a ovoga puta opredelila se za nešto drugačije!

Dajen Kiton poznata je kao ikona stila, a već godinama su i šeširi njezin su zaštitni znak. Tačnije, veliki šeširi.

Beli, crni, bež ili smeđi... Čini se da holivudska glumica ne izlazi iz kuće bez šešira.

Ispod divovskog šešira

Glumica se sada našalila na vlastiti račun objavivši na svom Instagram profilu urnebesan video u kojem se prošetala ispod divovskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šešira.

Dajen Kiton prošetala u ogromnom šeširu

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton)

- Je li moj šešir prevelik? Budite iskreni - napisala je uz video koji je prikupio više od 236 tisuća lajkova i brojne komentare fanova.

"Rasturila si", "Spremna si za Met Galu", "Za bilo koga drugog bio bi prevelik, ali ne i za tebe", "Totalno u tvom stilu", "Rasturila si" i "Veličina je taman", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Novi šešir glumice komentirala je i njezina kolegica Mišel Fajfer, koja joj je kratko napisala: "Prestani", dodavši nasmijane emotikone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.