Upadljiv kaiš ističe figuru

Izvor: S media, 26.Mar.2010, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upadljiv kaiš ističe figuru

Kao važan modni detalj kaiš potpuno dominira na modnoj sceni, pa se može videti u većini odevnih kombinacija. Naglasak je na upadljivim i širokim modelima koji savršeno

ističu struk i figuru.


Pojavili su se u različitim varijantama, a na vama je da izaberete pravi koji odgovara vašem imidžu i stilu. Ne zaboravite da kaiš daje pečat celokupnom izgledu, i da sa njim uvek možete da izgledate drugačije.

Široki kaiševi ove sezone kombinuju se uz >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sve. Viđamo ih na strukiranim kaputima, mantilima, jaknama, i to upečatljive modele u kontra boji i sa velikom kopčom.

Uz haljine i tunike mogu da budu i malo diskretniji, ali uvek uočljivi i interesantni kako bi postigli efekat.

Kaiš sa metalnim dodacima najlepše stoji u kombinaciji sa farmerkama i kožnom jaknom. Lakovani modeli savršeno odgovaraju elegantnoj i glamuroznoj odeći.

Posebno se ističu i pleteni široki kaiševi koji su dobar izbor i za ležerniju i svečaniju odevnu varijantu.

Modeli u jarkim bojama i desenirani idealni su za razbijanje jednostavnih i monotonih odevnih kombinacija.

Veoma aktuelni su i kaiševi dizajnirani poput korseta, neki modeli napravljeni su od streč materijala, a najbolje stoje uz haljine i tunike od tankih materijala. A posebno mesto zauzimaju i široki modeli koji na prednjoj strani imaju više tankih kaišića.

Izvor: Novosti

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.