Ukus će vas RASPAMETITI: Detoks voćni smuti treba da pijete barem jednom mesečno (RECEPT)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2019, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukus će vas RASPAMETITI: Detoks voćni smuti treba da pijete barem jednom mesečno (RECEPT)

Sigurno će vam se svideti…

Verovatno se i vama nekada desilo da imate period kada jednostavno preterate sa hranom. Da li su vam se zaređali rođendani, slave ili neki drugi praznici, ali svakako je tada obilna trpeza i nemogućnost da se iskontrolišete najčešći problem.

Kada shvatite da je bilo dosta prejedanja, često je veoma teško da se vratite u „kolosek“. Ljudi odmah pomisle da treba da izbace iz ishrane sve što im je ukusno i što ih čini srećnim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a to baš i nije tako.

Ako želite da napravite manji detoks, to možete uraditi pomoću smutija, koji istina, nije baš lep na oko, ali je zato veoma ukusan i zdrav.

Sve sastojke izblendirajte, a količinu vode možete dodati po sopstvenom nahođenju, u zavisnosti od toga da li volite da vam je smuti gušći ili ređi. Ne brinite, blitvu, spanać i peršun nećete uopšte osetiti zbog slatkoće voća, a učiniće svoju magiju detoksa.

Ovaj smuti koristite za doručak, najmanje jednom mesečno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.