Ubrizgavala botoks 20 godina i sada je sve došlo na naplatu: Nemam pokrete mišića VIDEO

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 09:15

Ubrizgavala botoks 20 godina i sada je sve došlo na naplatu: "Nemam pokrete mišića" VIDEO

Medicinska sestra iz Kalifornije Brenda Blej objasnila je u videu na TikToku šta se dogodilo njenom licu nakon što je prestala da koristi botoks.

Svoje izlaganje započela je pitanjem: "Da li ste razmišljali o tome kako izgleda lice osobe koja je prestala da koristi botoks posle 20 godina?"

"Prestala sam da ga koristim u oktobru, tako da je prilično nestao, ali primećujete da nemam pokrete mišića – jer ih nisam koristila toliko dugo. Sada u suštini obnavljam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoje mišiće", rekla je Brenda i dodala da joj se vraća osećaj mimike na licu, ali i da je sa "popuštanjem botoksa" došlo do vraćanja bora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.