UŽIČKIM KOLOM PROTIV AJKULA! Srbi doveli ATMOSFERU DO USIJANJA NA PLAŽI U HURGADI - mreže gore (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 22:21

UŽIČKIM KOLOM PROTIV AJKULA! Srbi doveli ATMOSFERU DO USIJANJA NA PLAŽI U HURGADI - mreže gore (VIDEO)

Dok su neki uživali, neke je ipak bilo sramota

Nakon što je nedavno snimak turista, dok na plaži u Neumu igraju kolo, postao hit na mrežama, kolo je stiglo i u Hurgadu gde su turisti snimljeni dok igraju užičko kolo.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se oko desetak ljudi  koji stoje u vodi do kolena i igraju kolo.

Dok je vesela ekipa uživala na odmoru, onima koji su gledali snimke prizori iz Egipta se nisu posebno svideli. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naime, mnogi su u komentarima kritikovali ljude sa snimka označivši ga kao sramotu i cirkus.

A post shared by 381.srb (@381.srb)

Neki su se i našalili da kolom zapravo teraju opasne ajkule i da dobra atmosfera sigurno nikome ne škodi.

Hurgada je već godinama mesto gde se Srbi, čini se makar po snimcima, najviše osećaju kao kod kuće, te zvuk srpske trube, kao i samo kolo, nije nepoznanica, već ume da se povede i u moru, sa sve muzičarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.