UŽASNO BUČNE, A JOŠ I SMRDE: Evo kako da se rešite SMRDIBUBA - trebaju vam samo 2 sastojka iz kuhinje

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 12:40

UŽASNO BUČNE, A JOŠ I SMRDE: Evo kako da se rešite SMRDIBUBA - trebaju vam samo 2 sastojka iz kuhinje

Posebno su aktivne u septembru i oktobru

Od proleća pa sve do početka zime smrdibube opsedaju naše domove, a posebno su aktivne u septembru i oktobru. Kako ne vole hladnoću, provući će se i kroz najmanju rupicu ne bi li se uvukle u topao stan ili kuću.

Pa tako, jedan od prvih koraka koje treba da preduzmete da stavite mrežice na vrata i prozore koje najčešće otvarate.

Njih privlači svetlo, tako da vam pre svega preporučujemo da makar na terasi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << držite svetla isključenim kako ih ne biste privukli.

A "lek" za ova napasti je, naravno, i soda bikarbona, provereno sredastvo za mnoge boljke, kako u domaćinstviu tako za zdravlje.

A post shared by Pedja Bajović (@pedja.bajovic)

Evo kako da napravite sredstvo protiv smrdibuba od sode bikarbone...

Pomešajte kašičicu sodu bikarbone sa čašom vode, dobro izmešajte da se prah istopi, pa isprskajte ivice prozora i delove kuće gde mislite da smrdibube mogu da nađu ulaz.

Ako želite još jači rezultat možete samo da pospete direktno sodu bikarbonu po prozoru ili mestima koja su po vama rizična i predstavljau potencijalni ulaz za bube.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.