USIJANJE: Doktorka Nada Macura PODELILA fotografiju, odmah USLEDILI VRELI komentari muškaraca

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 10:27

USIJANJE: Doktorka Nada Macura PODELILA fotografiju, odmah USLEDILI VRELI komentari muškaraca

Zapalila internet...

Doktorka Nada Macura jedno je od poznatijih televizijskih lica, a popularnost je stekla svojim specifičnim pristupom i savetima koje je davala gledaocima u jutarnjem programu.

Ovaj nekima smešan i simpatičan pristup, naišao je na veliku popularnost kod publike, a to se vidi i po njenom Instagram profilu na kojem redovno objavljuje fotografije iz svakodnevnog života, nakon čega usledi veliki broj komentara.

A post shared by Nada Macura >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@nadamacura_official)

NIKO NE VERUJE KAKO IZGLEDA! Žena FUDBALERA se SKINULA u bikini 9 meseci NAKON POROĐAJA, svi GLEDAJU u OVO (FOTO)

Doktorka je podelila selfi, a odmah nakon ovoga su usledili komentari oduševljenih muškaraca.

"Ufff", "Sve lepša i lepša", "Najlepša doktorka", "Šta bismo mi bez naše doktorke Nade", "Nado, lepotice bre od Vrdnika i Srema", "Vrh dama", "Sexy", samo su neki od komentara.

A post shared by Nada Macura (@nadamacura_official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.