UPOZORENJE LEKARA! Ove lekove nikako nemojte kobinovati sa kafom, stvaraju neželjene efekte

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 11:53

UPOZORENJE LEKARA! Ove lekove nikako nemojte kobinovati sa kafom, stvaraju neželjene efekte

Obratite pažnju u slučaju da vam je prepisana terapija.
Kafa je tolika u svakodnevnici gotovo svakoga od nas da često i ne primetimo kada konzumiramo dve, tri ili čak četiri šoljice dnevno. Ovaj napitak mnogima uveseli svaki početk dana pre nego što krenu sa obavezama a takođe mu se okrećemo tokom dana kada nam je potrebna dodatna energija. Međutim, ukoliko uzimate određene lekove a ljubitlj ste kafe, stručnjaci preporučuju da obratite pažnju.
Lekari su dugo tvrdili da određeni lekovi kao što su tablete za refluks kiseline, lekovi za poremećaj pažnje i hiperaktivnosti (ADHD), lekovima za srčanu insuficijenciju i hipertenziju, lekovi za štitnu žlezdu i još neki, mogu imati negativne interakcije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.