UMALO DA DOBIJE ŠUT KARTU IZ TITANIKA: Reditelj Džejms Kameron se prisetio AROGANCIJE Leonarda DiKaprija, bio je tako NEGATIVAN na setu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 08:08

UMALO DA DOBIJE "ŠUT KARTU" IZ TITANIKA: Reditelj Džejms Kameron se prisetio AROGANCIJE Leonarda DiKaprija, bio je tako NEGATIVAN na setu

Mladio Leo je mislio da je dolazak na audiciju samo još jedna šansa da vidi Kejt

Teško je zamisliti bilo koga drugog glumca osim Leonarda Dikapria u ulozi Džeka Dosona u epskom filmu Džejmsa Kamerona. "Titanik", kojim je mladi Leonardo stekao svetsku slavu, je jedan od najuspešnijih i najpoznatijih filmova svih vremena.

Međutim, prema rečima reditelja Leo umalo da bude otpušten sa seta i da njegovo mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zauzme neko od mladih glumaca željnih slave i uspeha koji su se gurali ispred studija. Naime, malo je falilo da 23-godišnjak bude otpušten sa seta nakon što je odbio da čita scenario tokom procesa audicij, a kasnije je odbio i da uradi ekranski test sa svojom budućom koleginicom Kejt Vinslet.

Reditelj Džejms se prisetio tog trenutka, rekavši da ga je Leo u početku "očarao". Odmah tokom prvog susreta dogovorili su da mladi glumac uradi ekranski test sa Kejt, koju je već postavio za ulogu Rouz Devit-Bukater.

A post shared by Brenno Oliveira (@brenno687)

Međutim, ubrzo ga je iznenadila arogancija mladog glumca, koja ga je skoro naterala da za ulogu Džeka potraži nekog drugog mladog glumca.

- Nije znao da će se testirati. Ušao je, mislio je da je to još jedan sastanakna kome će upoznati Kejt", rekao je Džejms i dodao: - A ja sam rekao, 'u redu, sada ćemo otići u susednu sobu, poročitaćeš neke tekstove i snimićemo to'. A on je rekao, 'misliš da ću da čitam?', a ja sam rekao: 'Da' . Rekao je: 'Ne čitam'.

Džejms je otkrio da se u prvi mah samo rukovao sa Leonardom i zahvalio mu što je svratio. Šokirani Leo je navodno tada odgovorio: - Mislite, ako ne čitam, neću dobiti ulogu, samo tako?

A post shared by Jack Dawson (@jackxdawsontitanic)

Džejms mu je tada otkrio grandioznost filma govoreći da je Titanik "džinovski film" i da iziskuje popunu posvećenost i marljiv rad.

Leo se tada nerado složio sa Džejmsom. Reditelj se prisetio i da je Dikaprio bio "tako negativan" sve dok nije čuo "akcija", a onda se "pretvorio u Džeka" i sve je savršeno teklo.

Nepotrebno je reći da je film Titanik jedan od najuspešnijih i nabolje ocenjenih filova ikada. Njegova popularnost je čini se samo veća vremenom, a posle nemilog događaja koji je zadesio podmornicu Titan, skoro 25 godina nakon premijernog emitovanja filma, popularnost je doživela nagli skok.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.