ULTRA JEFTINA DESTINACIJA u komšiluku od koje SRBI NE ODUSTAJU! Smeštaj 100 metara od PLAŽE samo 20€, cene KAFE I HRANE su tek HIT

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 18:26

ULTRA JEFTINA DESTINACIJA u komšiluku od koje SRBI NE ODUSTAJU! Smeštaj 100 metara od PLAŽE samo 20€, cene KAFE I HRANE su tek HIT

Neum je od pre par godina omiljena destinacija za letovanje ljudi iz Srbije

Neum, primorski turistički gradić, jedini s izlazom na Jadransko more u Bosni i Hercegovini, postao je još tokom pandemije korone omiljeno letovalište mnogih Srba, ali i turista iz regiona.

Bosna i Hercegovina ima 22 kilometara morske obale, što je čini drugom najmanjom obalom na svetu (odmah nakon Monaka), a na njoj leži jedan jedini grad, Neum.

Udaljenost Neuma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Dubrovnika je 70 km, od aerodroma Dubrovnik 90 km, od Mostara 70 km, od železničke stanice Ploče i Metković po 30 km. Neum pored svojih prirodnih lepota, te blage mediteranske klime i bogate istorije sačuvane u starim građevinama i maslinicima u zaleđu mesta, svojim gostim nudi i bogat kulturni, sportski i zabavni sadržaj.

U današnje vreme ovo je pre svega porodična primorska destinacija. Neumski zaliv je zaštićen od jakih vetrova poluostrvom Pelješac i idealan je za razne morske aktivnosti i aktivni odmor.

Za goste, koji žele aktivan odmor, Neum nudi sportske terene za nogomet, odbojku ili košarku, a od vodenih sportova na raspolaganju su skijanje, surfanje, vožnje skuterima ili gliserima. U ljetnim mjesecima, na 7-9 mesta po plažama i vrtovima hotela, kao i u privatnim restoranima, svira muzika ”uživo”.

Dva disko kluba i mnogobrojni caffe-barovi pruži će Vam zabavu do ranih jutarnjih sati. Zabaviti se možete šetajući, razgledavajući i kupujući u mnogobrojnim prodavaonicama i suvenirnicama, kojih ima mnogo tokom glavne turističke sezone.

Na brojnim sajtovima za rezervisanje smeštaja mogu se naći apartmani udaljenosti samo 100 metara od plaže po ceni od 20 evra, a čak i novi niskobudžetni hoteli.

Čak i hoteli sa četiri zvezdice nude sasvim pristupačne cene smeštaja, pa tako možete iznajmiti sobu za dve osobe za oko 80 evra. Hrana i piće su takođe na sličnom nivou, pa obrok u Neumu možete platiti otprilike koliko i u prosečnom beogradskom restoranu. Upoređujući često sa komšijskom Crnom Gorom, slobodno se može reći da je Neum još uvek jeftinija opcija za letnji odmor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.