UHVAĆENA: Za dva dana POSTAJE Teova supruga a Jelisaveta JOŠ UVEK NIJE raskrstila sa Vukom?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆENA: Za dva dana POSTAJE Teova supruga a Jelisaveta JOŠ UVEK NIJE raskrstila sa Vukom?! (FOTO)

Pokajala se...

Jelisaveta Orašanin za dva dana će se zakleti na večnu vernost Milošu Teodosiću. Venčanje će se održati u strogoj tajnosti, pa javnost neće moći da ima direktan uvid u situaciju.

Upravo zbog toga, budući supružnici su za zvanice pripremili nekolicinu pravila koja će morati da ispoštuju ukoliko misle da prisustvuju svadbi.

PA OVO NIGDE NEMA! Jelisaveta i Teo imaće NAJSTROŽA pravila na svadbi - niko ne sme da...

Jelisaveta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vrlo aktivna na društvenim mrežama ali detalje iz privatnog života krije kao zmija noge. Ipak, na njenom profilu je ostala jedna slika, još iz februara prošle godine na kojoj je zajedno sa bivšom ljubavi, Vukom Kostićem. Slika je nastala tokom zajedničke predstave "Transilvanija" a zanimljivo je da je Jelisaveta upravo sada izbrisala sa svog profila.

OTIŠAO IZ ZEMLJE: Vuk Kostić neće biti tu kada se Jelisaveta BUDE udavala

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Apr 7, 2017 at 5:00am PDT

Da li se pokajala ili se samo setila da joj je promakla ta jedna fotografija, ne znamo, a šta vi mislite da je u pitanju?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.