U vrelini noći: Zbog toplog vremena leti smo raspoloženiji za strastvene igrarije

Izvor: B92, 25.Jul.2019, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vrelini noći: Zbog toplog vremena leti smo raspoloženiji za strastvene igrarije

Toplo vreme može da vam učini boravak u spavaćoj sobi nepodnošljivim, ali zato imajte na umu da toplota upravo povećava libido i utiče pozitivno na vaš seksualni život.

U toplim letnjim danima koji su pred nama, ozbiljno trebamo da porazmislimo o tome da malo povećamo akcije u krevetiu. Toplota ide u korist strasti i uzbuđenja u spavaćoj sobi. Tako dok se neki skidaju ne bi li se rashladili, drugi se skidaju kako bi se dodatno preznojili.

„Suočavamo se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porastom broja seksualnih aktivnosti u ovim toplim danima. Nauka pokazuje da se strast povećava podjednako kako raste i temperatura i zato se osećamo više spremni za seks kada je toplo“, rekla je ekspert za seks i veze Anabel Najt.

Sunce povećava proizvodnju vitamina D i testosteron kod muškaraca pa samim tim oni lakše doživljavaju orgazam. Muškarci imaju 33 odsto više testostrona u telu u Junu, u poređenju sa Januarom, piše Daily Star. Muškarci sa više testosterona imaju i više orgazama. Drugim rečima – što više vremena provodite na suncu to će vaš seks biti bolji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.