U stilu Lolite

Izvor: S media, 02.Mar.2010, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U stilu Lolite

Modni svet je ove sezone posebno inspirisan stilom Lolite, a njegov nezaobilazan deo su mašne.

Taj večni detalj može se videti na svakom komadu odeće, kao i na nakitu, torbama i obući.

Mašna je uvek bila simbol ženstvenosti, može vaš izgled učiniti nežnijim i romantičnijim, ali ona uvek daje i posebnu elegantnu notu, kao i pečat svakoj odevnoj kombinaciji.

Moderne su haljine ukrašene mašnom, napred, sa strane, pozadi... A izdvajaju se modeli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dizajnirani u obliku mašne, u kojima ne možete proći nezapaženo.

Taj detalj može se videti i na košuljama, tunikama, kao i korsetima. Utkane su na vrlo interesantan način, kao deo kreacije ili kao ukras. Nose se na tradicionalan način, na pojedinim modelima su šokantno istaknute, a na nekima su vrlo ženstvene i romantične. Zapravo sa njima podjednako možete izgledati i nežno i snažno.

Mašne su nezaobilazne i na detaljima, cipelama, satovima, ali i čarapama. Posebno se ističu torbe dizajnirane u obliku mašne. A možete ih nositi i umesto ogrlice oko vrata, ili ih spustiti na dekolte, vezati oko struka, bokova...

Izvor: Novosti

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.