U rizičnoj haljini ukrala šou: Bez donjeg veša stala pred svet i pokazala gotovo sve FOTO

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 09:55

U rizičnoj haljini ukrala šou: Bez donjeg veša stala pred svet i pokazala gotovo sve FOTO

Za ovo pojavljivanje je odabrala vrlo provokativan stajling i prirodniji izgled.

Jedna od najpopularnijih pevačica i glumica mlađe generacije, božanstvena Zendaja, kojoj mnogi dodeljuju i titulu najbolje obučene žene na svetu, ovih dana promoviše svoj novi film, "Dina 2", a pred publiku u Njujorku je izašla u još jednom veoma izazovnom stajlingu.

Malo koja žena bi se usudila na ovu toaletu u kojoj će stati pred ceo svet, ali Zendaja je to i ovog puta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samouvereno iznela.

Očekivano, privukla je najveću pažnju, ali ovog puta zato što se pojavila bez donjeg veša.

Nosila je raskošnu belu haljinu s izrezom koju potpisuje Stephane Rolland.

Haljina je ukrašena zlatnim detaljima na rubovima, a glumica je ovu veoma rizičnu kreaciju upotpunila upečatljivim prstenjem na ruci, dugim zlatnim noktima, kao i prirodnijom frizurom i blažom šminkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.